Προγράμματα για παιδιά

1ο πρόγραμμα για σχολεία

Εκπαιδευτική συναυλία Piandaemonium

 • Ημερομηνίες:
  Παρασκευή 19/1/2018 (ώρες 10 π.μ. και 11.30 π.μ.)
  Δευτέρα 22/1/2018 (ώρες 10 π.μ. και 11.30 π.μ.)
 • Τοποθεσία:
  Αίθουσα Συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Λάρισας
 • Τιμή εισιτηρίου:
  Δωρεάν με την ευγενική χορηγία της ΔΕΥΑΛ

Το Piandaemonium είναι μία αγαπημένη παρέα μουσικών με κοινές αλλά και διαφορετικές εμπειρίες, που συγκεντρώνεται με σκοπό να περάσει όμορφα και να χαρεί τη μουσική. Τα μέλη του σταματούν για περίπου 15 μέρες, όλες τους τις άλλες ασχολίες, σολιστικές, διδακτικές, ερευνητικές κτλ, μαζεύονται από διάφορα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού και συμμετέχουν σε αυτό το μοναδικό σύνολο, αυτή την ορχήστρα πιάνων.

Η παρουσίαση του προγράμματος σε μαθητές όλων των ηλικιών είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η ‘βεντάλια’ των έξι πιάνων με ουρά που σχηματίζεται οπτικά, το μέγεθος του ήχου, η διαφορετικότητα των στυλ της μουσικής καθώς και οι εναλλαγές των προσώπων στα έργα του προγράμματος, κάνουν τις συναυλίες του Piandaemonium ιδιαίτερα ελκυστικές.

Σε κάθε έργο πριν ερμηνευτεί, θα υπάρχει μια περιγραφή με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του, ώστε να γίνει κατανοητό στα παιδιά.

Φέτος το μουσικό σύνολο Piandaemonium έδωσε συναυλίες στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πιάνου 2017 της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Νοέμβριος 2017) καθώς επίσης θα εμφανιστεί και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Δεκέμβριο του 2017.

Πρόγραμμα

G.Gershwin
Ένας Αμερικάνος στο Παρίσι για 12 πιανίστες - 6 πιάνα
Σε διαμόρφωση - μεταγραφή του Θ. Κοτεπάνου (10')
- Σχόλια
Α. Ανισέγκος
Styx για 12 πιανίστες - 6 πιάνα (9')
- Σχόλια
G. Bizet - Μ.Wilberg
Φαντασία σε θέματα της όπερας Carmen για 4 πιανίστες - 2 πιάνα (9')
- Σχόλια
Ν. Αναδολής
Old Jazz memories (a little suite) για 12 πιανίστες - 6 πιάνα (14')
- Ερωτήσεις-Απαντήσεις
Μπορεί να παιχτεί σε μορφή encore και σε σχέση με το χρόνο των ερωτήσεων κάποιο από τα τρία κομμάτια του Χρίστου Παπαγεωργίου, Ζαμπέτας όπως Σοστακόβιτς, Ballade - Love Song, Χιώτη Μάμπο.

Βιογραφικά καλλιτεχνών

Χαράλαμπος Αγγελόπουλος

Σπούδασε στο ΚΩΘ, στη Hochschule fürMusik της Κολωνίας και στηRoyal ScottishAcademy of Musicand Drama. Μελέτησε με τη Δ. Ευνουχίδου. Έχει εμφανισθεί σε ατομικά ρεσιτάλ, έχει συμπράξει με ορχήστρες και με σχήματα μουσικής δωματίου στην Ευρώπη (Ην. Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Σερβία), στη Β. Αφρική, στην Τουρκία και στην Ιαπωνία.

Το ρεπερτόριο του περιλαμβάνει 25 κονσέρτα για πιάνο και ορχήστρα, πλήθος έργων για σόλο πιάνο, έργα μουσικής δωματίου και εκτείνεται χρονικά από το Bach μέχρι τους σύγχρονους συνθέτες του 21ου αιώνα. Σαν σολίστ συνέπραξε με τις ΚΟΑ, Apollon Orchestra Berlin, Ορχήστρα των Χρωμάτων, ΚΟΘ, Καμεράτα, Ορχήστρα Πατρών, Ορχήστρα Δωματίου Αθηνών, Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, Συμφωνική Ορχήστρα RSAMD, Ορχήστρα Εγχόρδων της ΕΛΣ, ΟρχήστραContra Tempo, Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Έχει τακτική συνεργασία με τον πιανίστα Τ. Γουβέλη, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του συνόλου Piandaemonium. Είναι οργανωτής του Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης (www.thessalonikipianofestival.gr).

Ευτυχία Βενιωτά

Γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη. Το 1991 πήρε δίπλωμα πιάνου με ‘Άριστα Παμψηφεί’ (τάξη Δ. Ευνουχίδου), το 1992 Diploma (L.R.S.M)τουABRSMτηςΑγγλίας. Συνέχισεμε ‘Premier Prix de piano’ και ‘Perfectionnement’, στο CΝR Aubervilliers - La Courveuve (τάξη I.Grandet), και ‘Premier Prix de piano’, στο Conservatoire de Montreuil (τάξη M.Blaisse).

Αποφοίτησεμε ‘Άριστα’απότοσολιστικότμήματης Musikhochschule Köln (τάξη U. Graf) καιαπότομεταπτυχιακόκύκλο ‘Konzertexamen’ απότη Musikhochschule Düsseldorf (τάξη R.Szidon).

Μελέτησεεπίσηςμετους L. Vlassenko, Duo Ganevi, Μ.Τιρίμο,Γ.Βακαρέλη, P. Pontier. Τιμήθηκε με βραβεία σε διαγωνισμούς και εμφανίστηκε σε ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου.

Ασχολείται με τον σύγχρονο αυτοσχεδιασμό, κυρίως για τη ζωντανή επένδυση θεατρικών και κινηματογραφικών παραστάσεων (ciné - concert). Αποτελεί μέλος του ‘HermesDuo’ με τον σαξοφωνίστα Γ. Λυγερίδη και ιδρυτικό μέλος του Piandaemonium. Έχει ηχογραφήσει το δίσκο ‘Αμφίπολις’ του Π. Παρασχόπουλου. Διδάσκει στο Δημοτικό Ωδείο Θέρμης και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Εύη Γιαμοπούλου

Σπούδασε πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με την Ε. Γαλάνη και τον Α. Αλεξίου. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ και συνέχισε τις σπουδές της στο TrinityCollegeofMusic με τον P.Fowke λαμβάνοντας τρεις υποτροφίες. Απόεκείαπέσπασετο Postgraduate Piano Diploma, το Postgraduate Advanced Diploma καιτο Master in Performance Studies.

Έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς πιάνου και μουσικής δωματίου στο Λονδίνο και έχει εμφανιστεί ως σολίστ ή ως μέλος συνόλου σε σημαντικές αίθουσες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ως σολίστ έχει συμπράξει με τις περισσότερες ελληνικές ορχήστρες (Καμεράτα, ΚΟΑ, ΚΟΘ., ΕΡΤ., κ.α.). Έχει διδάξει πιάνο στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του ΠΑΜΑΚ, στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο Μουσικό Τμήμα του Μετσόβιου Πανεπιστημίου, στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Είναι μέλος του συνόλου ‘Piandaemonium’ και υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης

Δόμνα Ευνουχίδου

Σπούδασε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, στην ÉcoleNormale και στο ConservatoireNationalSupérieur στο Παρίσι (Α΄ βραβείο, τάξη A.Ciccolini) και στη Musikhochschule του Μονάχου.

Μελέτησε με τους Μ. Πολλίνι, Μ. Ροστροπόβιτς, Σ. Τσελιμπιντάκε κ.ά. Συνέπραξε με όλες τις ελληνικές ορχήστρες, καθώς και με τις Συμφωνικές Ορχήστρες της Βουδαπέστης, της Κωνσταντινούπολης, της Ραδιοφωνίας της Νοτιοδυτικής Γερμανίας, του Μπάντεν-Μπάντεν, τη Φιλαρμονική της Μαδρίτης, την ΟρχήστραProMusica της Οξφόρδης, τη Φιλαρμόνια του Λονδίνου. Συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ (Αθηνών, Σύμης, Πατρών, Ηρακλείου, Δημήτρια, Αιξ αν Προβάνς, Donaueschingen, Οχρίδας, Midem - Cannes).

Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει 40 κονσέρτα, πλήθος έργων για σόλο πιάνο και έργα μουσικής δωματίου και η δισκογραφία της όλα τα έργα για πιάνο του Γ. Κωνσταντινίδη και έργα των Α. Ριάδη, Μ. Καλομοίρη, M.Ravel.Έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην οργάνωση νέων μουσικών θεσμών και σεμιναρίων στη Βόρεια Ελλάδα. Ίδρυσε το σύνολοPiandaemonium (6 πιάνα-12 πιανίστες).

Νίκος Ζαφρανάς

Έλαβε δίπλωμα πιάνου (τάξη Δ. Ευνουχίδου) και πτυχίο αρμονίας στην Ελλάδα, τους τίτλους σπουδών ΒΑ και ΜΑ στην πιανιστική εκτέλεση από το Πανεπιστήμιο Μουσικής του Graz στην Αυστρία, και διδακτορικό στη μουσική εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Έχει διακριθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εμφανίσεις του περιλαμβάνουν ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου και συνοδείες σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, τη Ν. Αφρική και τη Β. Αμερική. Ηχογραφήσεις του μεταδίδονται στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, υπάρχουν σε CD, στο youtube κ.α. Είναι ιδρυτικό μέλος του συνόλου ‘Piandaemonium’ και του ‘Transcription Ensemble’, ενώ εμφανίζεται σε τακτική βάση με τον εξαιρετικό Έλληνα κόντρα τενόρο Νίκο Σπανό.

Εργάστηκε σε πολυάριθμες παραγωγές όπερας του Μεγάρου Μουσικής και της Όπερας Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως η R. Scotto, η Α. Μπάλτσα, η E. Mosuc, η Μ. Βουλογιάννη και πολλοί άλλοι. Είναι Επίκουρος Καθηγητής Μουσικής Παιδαγωγικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Χρήστος Λενούτσος

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Διπλωματούχος με διάκριση του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, όπου σπούδασε πιάνο στην τάξη της Αριάδνης Καλλιάζη και Ανώτερα Θεωρητικά με τον Γιάννη Τσανακά. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Εικαστικών Τεχνών του Graz, στο σολιστικό τμήμα πιάνου σπουδάζοντας με τους Doris Wolf-Blumauer και Elza Kolodin. Αποφοίτησε με τον τίτλο ’Magister der Kuenste’ (Master of Art).

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, του απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο ‘Ελένη Μυκονίου’, από την Ακαδημία Αθηνών. Έχει λάβει υποτροφίες του ιδρύματος ‘Τζίνα Μπαχάουερ’, του υπουργείου ‘Επιστημών και ερευνών Αυστρίας’ καθώς και του κοινωφελούς ιδρύματος ‘Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης’. Παρακολούθησε σεμινάρια σαν ενεργό μέλος με τους Lazar Bermann, Κατερίνα Πολυζωίδου - Σουρβάλη, Lev Vlassenko, Rudolf Kehrer, Bernard Ringeisen, Patrick Cohenκαι Malkom Bilson.

Οι μέχρι τώρα καλλιτεχνικές του δραστηριότητες περιλαμβάνουν πολλά ατομικά ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και στην Αυστρία. Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Ιασίου της Ρουμανίας, με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Νις Σερβίας καθώς και με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Επίσης είναι μέλος του συνόλου Piandaemonium (6 πιάνα-12 πιανίστες).

Έχει διδάξει πιάνο στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του πανεπιστημίου Μακεδονίας από το 1999 - 2012 ως ειδικός επιστήμονας και είναι καθηγητής πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Επίσης είναι ο εμπνευστής του φεστιβάλ ‘Μουσικότροπο’ που διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Ειρήνη Μαύρου

Η Ειρήνη Μαύρου γεννήθηκε στην Αθήνα. Άρχισε μαθήματα πιάνου στη Θεσσαλονίκη και μελέτησε με την Κατερίνα Αστεριάδου στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από την τάξη πιάνου της Δόμνας Ευνουχίδου και συνέχισε τις πιανιστικές της σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο ‘Πανεπιστήμιο Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Graz’ της Αυστρίας με τον O. Niederdorfer και την H. Weber, αποκτώντας παράλληλα και το πτυχίο μουσικής προπαιδείας.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει βραβευθεί στο διαγωνισμό πιάνου Βορείου Ελλάδος του Σ.Α.Ω.Θ.

Είναι ιδρυτικό μέλος του συνόλου Piandaemonium. Έχει πραγματοποιήσει ατομικά ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου σε πόλεις της Ελλάδας και της Αυστρίας και έχει συμμετάσχει ως πιανίστα σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας. Ηχογράφησε σε CD όλα τα έργα για σόλο πιάνο του Χρήστου Σταματίου. Το 2008 ανέλαβε τη διδασκαλία της θεατρικής μουσικής ‘Παράξενο δεν είναι;’ του Θάνου Μικρούτσικου, σε απευθείας συνεργασία με το συνθέτη.

Παρουσιάζει και ηχογραφεί τακτικά έργα σε α’ εκτέλεση στα πλαίσια εργαστηρίων νέων συνθετών και άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων.
Ανήκει στις πλέον δραστήριες μουσικούς της γενιάς της, επιλέγοντας καινοτόμες προσεγγίσεις και διακαλλιτεχνικές παρουσιάσεις, γεφυρώνοντας την πιανιστική πράξη με την υποκριτική, τις εικαστικές τέχνες και τη λογοτεχνία, όπως οι παραστάσεις ‘Ονείρων Κύματα’, ‘Η Οδύνη του Έρωτα’ και ‘Έρωτας και Απώλεια’, που πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Μαρία Μυλαράκη

Ξεκίνησε πιάνο με την Κ. Αστεριάδου στο ΝΩΘ, απ’ όπου απέκτησε δίπλωμα (τάξη Α. Τσίτσα - Κούνιο) με ‘Άριστα παμψηφεί’ και Α’ βραβείο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Graz της Αυστρίας απ’ όπου αποφοίτησε με Master of Art στο πιάνο και στη μουσική δωματίου με ‘Άριστα παμψηφεί’. Συμμετείχε σε σεμινάρια με Κ. και Γ. Πολυζωίδου, Μ. Τιρίμο, Γ. Χατζηνίκο, Μ. Αστεριάδου, Β. Fredriksen, G. Weichert (EPTA), M. Bilson, T. Duis, R.Kehrer, R. Bringlof, F. Berner κ.α., καθώς και στα εργαστήρια σύγχρονης μουσικής ‘Impuls’.

Έχει εμφανισθεί σε Ελλάδα, Aυστρία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία. Είναι υπότροφος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Αυστρίας και του ΙΚΥ. Έχει τιμηθεί με βραβεία η ίδια αλλά και με το Trio Tritonous στην Ελλάδα και σε διεθνείς διαγωνισμούς μουσικής δωματίου.

Ηχογράφησε για το κρατικό αυστριακό ραδιόφωνο και για την ΕΡΤ. Συνέπραξε με σύνολα όπως η χορωδία της ΕΡΤ, το κουαρτέτο ‘Α. Ριάδης’, το Ensemble Zeitfluss, ενώ είναι μέλος του συνόλου Piandaemonium. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά έργα σε πρώτη εκτέλεση.

Στέφανος Νάσος

Έχει δώσει συναυλίες ατομικές, μουσικής δωματίου κι έχει εμφανιστεί ως σολίστ με ορχήστρες σε Βουλγαρία, Φινλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία και Ελλάδα. Ηχογράφησε το 2ο κονσέρτο του Προκόφιεφ με την ΕΣΟ της ΕΡΑ και τρεις ψηφιακούς δίσκους με έργα Vieuxtemps, Αιμίλιου Ριάδη και Γιώργου Σισιλιάνου. Ως σολίστας παρουσίασε έργα για πιάνο και μουσικής δωματίου πολλών συνθετών σε πρώτη εκτέλεση.

Παρουσίασε σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα το έργο του Γ. Τσοντάκη ‘Άνθρωπος των Θλίψεων’ για πιάνο και ορχήστρα το 2008 με την KOA, ενώ συνέπραξε με την Καμεράτα στον κύκλο των κοντσέρτων του Beethoven σε φορτεπιάνο. Έλαβε τον τίτλο του διδάκτορα της μουσικής από την Ακαδημία Sibelius του Ελσίνκι, ενώ σπούδασε πιάνο στις Ανώτατες Σχολές Μουσικής Καρσλρούης και Κολωνίας, και στο Ωδείο ‘Ν. Σκαλκώτας’.

Οι εμφανίσεις του περιλαμβάνουν φεστιβάλ όπως ‘musei di sera’(Τεργέστη), Φεστιβάλ Αθηνών, Σάμου, Παξών, Γ. Α. Παπαϊωάννου, Αίγινας, Pharos (Λευκωσία), Bilgi (Κωνσταντινούπολη), Átlátszó Hang (Βουδαπέστη) και το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης.

Χρήστος Νούλης

Σπούδασε πιάνο στο Royal College of Music του Λονδίνου ως υπότροφος των Ιδρυμάτων ‘Exhibition’ και ‘The Leverhulme Trust’ αποφοιτώντας με τους τίτλους MMus(RCM), BMus(RCM) με ‘Άριστα’ και ‘Α' Βραβείο’ και DipRCM. Αποφοίτησε από το Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης με Δίπλωμα Πιάνου με ‘Άριστα Παμψηφεί’ και ‘Α' Βραβείο’ (τάξη Μ. Γεωργιάδου).

Είναι διδάκτωρ του πανεπιστημίου BCU και του Birmingham Conservatoire. Ως πιανίστας συμμετείχε ενεργά στα Φεστιβάλ Bach Marathon, Spectrum Festival, Festival de Bienne, Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης, Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου κ.α.

Έχει παρουσιάσει πρώτες πιανιστικές εκτελέσεις έργων Ελλήνων (Αστρινίδης, Θεοδωράκης, Κούκος, Κωνσταντινίδης) και ξένων συνθετών (Gayle, Redgate, Villa-Lobos) σε Αγγλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ελβετία και Καναδά. Έχει συμπράξει ως σολίστ με ορχήστρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος των Μουσικών Συνόλων Le Cortège d' Orphée και Piandaemonium και είναι μέλος του Τrio Nexus.

Αντώνης Σελεμίδης

Ξεκίνησε πιάνο σε ηλικία 10 ετών στο Ωδείο της Φλώρινας. Tο 2014 με καθηγήτρια την Δόμνα Ευνουχίδου απέκτησε δίπλωμα πιάνου στο Ωδείο ‘Μουσικό Κολλέγιο’ Θεσσαλονίκης με βαθμό Άριστα παμψηφεί, Α΄ Βραβείο και χρυσό μετάλλιο. Το 2016 αποφοίτησε με ‘Άριστα’ από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (τάξη Ίγκορ Πέτριν). Κατά την διάρκεια των σπουδών του έχει βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς για σόλο πιάνο αλλά και διαγωνισμούς μουσικής δωματίου.

Ως σολίστ έχει συμπράξει με την Ορχήστρα ‘Καμεράτα Junior’ Αθηνών ,τη Συμφωνική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει masterclasses με διακεκριμένους εκτελεστές - παιδαγωγούς του πιάνου και της μουσικής δωματίου. Αποτελεί μέλος του συνόλου ‘Piandaemonium’ (6 πιάνα - 12 πιανίστες).

Από τον Οκτώβριο του 2017 πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στη ‘Hochschule fur Musik und Tanz’ της Κολωνίας στην τάξη της Sheyla Arnold.

Θοδωρής Τζοβανάκης

Σπούδασε πιάνο στην Ελλάδα δίπλα στη Δ. Ευνουχίδου. Με υποτροφία του Ι.Κ.Υ., του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Yamaha και του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, συνέχισε τις σπουδές του στην Ανώτατη Μουσική Ακαδημία της Κολωνίας, στη Βασιλική Ακαδημία της Σκωτίας και στο Βασιλικό Ωδείο της Χάγης αποκτώντας δίπλωμα σολίστ και τους μεταπτυχιακούς τίτλους Konzertexamen και Master in performance. Έχει συμπράξει με συμφωνικές ορχήστρες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, το Ισραήλ και την Ουκρανία.

Έχει πραγματοποιήσει ρεσιτάλ σε πόλεις της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής, της Αμερικής και της Β. Αφρικής. Σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση έχει ερμηνεύσει και έχει ηχογραφήσει έργα για σόλο πιάνο και έργα για φωνή και πιάνο του Δ. Μητρόπουλου και του Α. Ριάδη, ενώ πρόσφατες ηχογραφήσεις του περιλαμβάνουν lied των Σούμαν, Σούμπερτ, Μπραμς, Βολφ και Μέντελσον. Ηχογραφήσεις του έχουν παρουσιαστεί σε Ελλάδα, Ολλανδία, Μολδαβία, Ισραήλ, Σερβία και Τσεχία. Είναι καθηγητής πιάνου στο Ωδείο Αθηνών.

Μελίνα Τσινάβου

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1992. Σπούδασε πιάνο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης με καθηγητή τον Γιώργο Κυράτσο από όπου απέκτησε δίπλωμα πιάνου με Άριστα παμψηφεί.

Παράλληλα μελέτησε για τέσσερα έτη με την Δόμνα Ευνουχίδου. Συνέχισε τις σπουδές της στην Hochschule für Musik und Darstellende Kunst στο Graz με καθηγήτρια τη Μilana Chernyavska ενώ σήμερα φοιτά στο σολιστικό τμήμα πιάνου του Universität Mozarteum στο Salzburgμε καθηγητή το Jacques Rouvier.

Έχει αποσπάσει το Α’ Βραβείο στο 2οΠανελλήνιο Διαγωνισμό Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης, το Α’ Βραβείο στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου του ΔΩΛ κ.α. Έχει συμπράξει με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Λαρισαίων, τη Συμφωνική Ορχήστρα του ΚΩΘ, την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ) και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Ακόμη, είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Κώστας Χάρδας

Είναι επίκουρος καθηγητής συστηματικής μουσικολογίας στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ. Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά στο Αθηναϊκό Ωδείο και μουσικολογία στο ΑΠΘ. Επίσης, απέκτησε Master από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και διδακτορική διατριβή από το Πανεπιστήμιο του Surrey.

Έχει παρουσιάσει ανακοινώσεις σε συνέδρια και έχει δημοσιεύσει άρθρα, λήμματα και κεφάλαια βιβλίων στα πεδία: ανάλυση και θεωρία της μουσικής, νεοελληνική μουσική, μουσική του δέκατου ένατου και του εικοστού αιώνα, ερευνητική προσέγγιση στη μουσική εκτέλεση.

Ως πιανίστας εμφανίστηκε σε ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ηχογράφησή του με έργα για σόλο πιάνο και μουσικής δωματίου του Γ. Α. Παπαϊωάννου για την εταιρία Naxos, βραβεύτηκε το 2014 από την Ένωση Ελλήνων Κριτικών Μουσικής και Θεάτρου. Τα δύο τελευταία χρόνια κυκλοφόρησαν δύο CD με συμμετοχή του (με μουσική Αμερικάνων συνθετών για την Centaur Records και με μουσική του Γ. Σισιλιάνου για την Irida Classical).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

 • Κα Τσαγιάννη Ολυμπία
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936689418 (11:00-13:00)
 • Για δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικά στο otsagianni@hotmail.com
 • Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Για την καλύτερη οργάνωση, προετοιμασία και υποδοχή των σχολείων που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν μία από τις τέσσερις συναυλίες που θα δοθούν στη Λάρισα για μαθητές, θα παρακαλούσαμε να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2017.

2ο πρόγραμμα για σχολεία

Σωκράτης Σινόπουλος και μουσικό σύνολο «Ισημερία»

«Ταξιδεύοντας στις μουσικές των λαών και των εποχών»

Εκπαιδευτικές συναυλίες της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση με θέμα τη σύνδεση παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής.

 • Ημερομηνία:
  Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 (9.30 π.μ. και 11.15 π.μ )
 • Τοποθεσία:
  Αίθουσα Συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Λάρισας
 • Τιμή εισιτηρίου:
  Δωρεάν με την ευγενική χορηγία της ΔΕΥΑΛ

Μαθητές από Δ΄ Δημοτικού μέχρι και Γ ‘Γυμνασίου

Τι κοινά μπορεί να έχουν η παραδοσιακή και η σύγχρονη μουσική; Αναζητήστε τις απαντήσεις σε αυτή τη συναυλία!

 • Είναι διαχρονική η παραδοσιακή μουσική;
 • Πώς ο αυτοσχεδιασμός γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της παραδοσιακής και της σύγχρονης μουσικής;
 • Πόσα τραγούδια χωρίζουν το ρεμπέτικο από την… τζαζ;
 • Πώς συνομιλούν μουσικά οι παραδόσεις του κόσμου;

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα-συναυλία της Στέγης, οι μαθητές εξερευνούν τη σχέση της παραδοσιακής με τη σύγχρονη μουσική! Ο Σωκράτης Σινόπουλος και η μουσική ομάδα «Ισημερία» παρουσιάζουν τον ηχητικό κόσμο των παραδοσιακών οργάνων και δείχνουν πώς αυτά μπορούν να εκφραστούν μέσα από σύγχρονα ιδιώματα.

Για να προσαρμοστεί στο «σήμερα», η παράδοση έχει αγκαλιάσει πολλά στοιχεία της σύγχρονης μουσικής σκέψης. Αρχικά, οι μουσικοί μυούν τους μαθητές στις απεριόριστες δυνατότητες των παραδοσιακών οργάνων, ερμηνεύοντας έργα που κινούνται από το παλιό ανώνυμο ρεπερτόριο της μουσικής παράδοσης μέχρι τη σύγχρονη δημιουργία.

Στη συνέχεια, οι μαθητές θα παρακολουθήσουν το «άνοιγμα» της παράδοσης μέσα από διάφορες οπτικές: Θα διαπιστώσουν εξ ακοής ότι η παραδοσιακή μουσική χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία και ανταλλάσει στοιχεία με τόσο διαφορετικά μουσικά είδη, όπως το μπαρόκ και η τζαζ!

Θα περιπλανηθούν στις συγγενικές Μουσικές του Κόσμου… Πώς συνδιαλέγονται μεταξύ τους οι παραδόσεις της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και της Νότιας Ευρώπης;

Θα ακούσουν νέες συνθέσεις που δοκιμάζουν δημιουργικά τα όρια της παράδοσης και θα αντιληφθούν πώς οι σύγχρονες ριζοσπαστικές ιδέες μπορούν να δώσουν νέα πνοή στα λεξιλόγια των παραδοσιακών οργάνων.

Το μουσικό τους ταξίδι θα συνεχιστεί με αυτοσχεδιασμούς... Μέσα από τα γοητευτικά ηχοχρώματα των οργάνων, θα παρακολουθήσουν τους μουσικούς να εκφράζουν ελεύθερα τα ακούσματά τους, που ξεκινούν από την τοπική και αγκαλιάζουν την παγκόσμια μουσική κοινότητα.

Συντελεστές

Σύνολο παραδοσιακών οργάνων «Ισημερία»:

 • Πάνος Δημητρακόπουλος: κανονάκι
 • Δημήτρης Εμμανουήλ: κρουστά
 • Χάρης Λαμπράκης: νέυ
 • Σωκράτης Σινόπουλος: λύρα, λαούτο – Επιμέλεια και σχεδιασμός προγράμματος
 • Κυριάκος Ταπάκης: ούτι

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

 • Κα Τσαγιάννη Ολυμπία
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936689418 (11:00-13:00)
 • Για δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικά στο otsagianni@hotmail.com
 • Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Για την καλύτερη οργάνωση, προετοιμασία και υποδοχή των σχολείων που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν μία από τις τέσσερις συναυλίες που θα δοθούν στη Λάρισα για μαθητές, θα παρακαλούσαμε να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2017.

3ο πρόγραμμα για παιδιά

Σταχτοπούτες και πεντάμορφες του κόσμου

Η Πεντάμορφη του κόσμου έχει ένα πουλί στην ποδιά της και τη νανουρίζει μέσα σε κήπο θαυμαστό! Και τη Σταχτοπούτα τη λένε... Ελάτε να σας πω παραμύθια ένα σωρό!!

 • Ημερομηνία:
  Κυριακή 4/2/2018
 • Ώρα έναρξης:
  12:00 και 18:00
 • Τοποθεσία:
  Αίθουσα του Μύλου
 • Τιμή εισιτηρίου:

  5€ για ένα παιδί
  8€ για δύο αδερφάκια
  10€ για τρία αδερφάκια

Η Ανθή Θάνου ακολουθώντας το δρόμο των παλιών παραμυθάδων, αφηγείται λαϊκά παραμύθια θέλοντας να ψυχαγωγήσει και να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Η μουσική και το τραγούδι, αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης, τονίζει τη δράση των ηρώων, τους συντροφεύει στα δύσκολα ταξίδια, προετοιμάζει τον ακροατή για την επόμενη σκηνή, ξεκουράζει το κοινό με τραγούδια και μελωδίες ώσπου να ξεκινήσει πάλι η αφήγηση. Μικρές παύσεις με παιχνίδια είναι αναγκαίες για να ξεμουδιάσουν οι μικροί ακροατές.

Πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα η παράσταση των λαϊκών παραμυθιών έχει ηθικό ( η πάλη ενάντια στο κακό δικαιώνει ), ψυχολογικό (ελπίζουμε να νικήσουμε τους δικούς μας δράκους-φόβους) και γλωσσικό κέρδος (τι να είναι άραγε το κόσκινο και το σκαφίδι;) Υπερβαίνει την πραγματικότητα και ανοίγει ένα παράθυρο στη φαντασία, στη δημιουργικότητα, στην ελπίδα.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 60 λεπτά.

Συντελεστές

Ανθή Θάνου - Αφήγηση
Γεννήθηκε στη Λαμία. Σπούδασε Νηπιαγωγός στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
Το 1999 αποφάσισε να φορέσει σιδερένια παπούτσια και να φτάσει ως την άλλη άκρη του κόσμου. Συντροφιά της είχε ένα σακούλι γεμάτο παραμύθια.
 
Συχνά όλα αυτά τα χρόνια κοντοστέκεται και αφηγείται παραμύθια σε Μουσεία (από το 2009 συνεργάζεται με το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης καθώς επίσης και με το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης υλοποιώντας προγράμματα αφήγησης για παιδιά και ενήλικες με αφορμή εκθέματα από τις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις τους), σε Θέατρα, Μουσικές σκηνές, Πολιτιστικά Κέντρα, Φυλακές, Βιβλιοθήκες (συνεργάστηκε σε προγράμματα φιλαναγνωσίας των βιβλιοθηκών του Έβρου , Ξάνθης και Βέροιας), σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα (Γιορτή παραμυθιού στη Κέα, φεστιβάλ Αφήγησης Ολύμπου, Αθηνών, Κοζάνης κ.α) και στο εξωτερικό (στο φεστιβάλ της Uzege στη Γαλλία και στο Όσλο)
 
Συμμετέχει σε πανεπιστημιακά συνέδρια με αφηγήσεις και σεμινάρια στην Ελλάδα και στη Κύπρο.
 
Διοργανώνει βιωματικά εργαστήρια για την τέχνη της αφήγησης προσπαθώντας να επι-κοινωνήσει την τέχνη της και να μοιραστεί ιστορίες με άλλους (μουσικό χωριό Άγιος Λαυρέντιος, φεστιβάλ αφήγησης Θεσσαλονίκης, Διεθνές φεστιβάλ κιθάρας Θεσσαλονίκης - junior festival κ.α).
 
Η Ανθή Θάνου είναι μέλος του ΠΟΦΑ (Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Αφήγησης) και του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών.
 
Το Σεπτέμβριο του 2007 κυκλοφόρησε το βιβλίο τους CD «Ούτε ’γω ήμουνα εκεί ούτε σεις να το πιστέψετε» από τις μουσικές εκδόσεις «POLYTROPON» και το 2013 «το Δαφνοκούκουτσο» βιβλίο-CD από τις εκδόσεις «ΠΑΚΕΘΡΑ» και το 2016 «Ο βασιλιάς των πουλιών» βιβλίο-CD από τις εκδόσεις Βάρφη.
 
 
Αλέξανδρος Μακρής - Μουσική

Γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1982. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία εννέα ετών στο δημοτικό ωδείο Κατερίνης. Πήρε πτυχίο κιθάρας από το ωδείο Εν Τέχνη στον Εύοσμο στην τάξη του Δημήτρη Τζιώκα και δίπλωμα κιθάρας από το ωδείο Τούμπας Κ. Ματσίγκος στην τάξη του Φώτη Κουτσοθόδωρου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τον Θάνο Μητσάλα, τον Στέλιο Μούστο και άλλους κιθαριστές. Από το 2008 εργάζεται ως δάσκαλος κιθάρας σε ωδεία και μουσικές σχολές.
Το 2003 απέκτησε πτυχίο ηχοληψίας από το ΔΙΕΚ Επανομής και έκτοτε ασκεί την τέχνη της ηχοληψίας, ενώ από το 2015 διδάσκει σε τεχνικές σχολές ηχοληψία.

Από το 2014 συνεργάζεται με την αφηγήτρια λαϊκών παραμυθιών Ανθή Θάνου επενδύοντας μουσικά παραστάσεις αφήγησης για παιδιά και ενήλικες και έχει κυκλοφορήσει μαζί της το βιβλίο-cd "Ο βασιλιάς των πουλιών". Επίσης πραγματοποιεί σεμινάρια, σε συνεργασία με την αφηγήτρια, για τη μουσική επένδυση στην αφήγηση για ενήλικες (μουσικό χωριό Άγιος Λαυρέντιος, φεστιβάλ αφήγησης Θεσσαλονίκης κ.α) και για παιδιά (Διεθνές φεστιβάλ κιθάρας Θεσσαλονίκης - juniorfestival).

Τέλος, συμμετέχει σε μουσικά σχήματα πραγματοποιώντας συναυλίες σε μουσικές σκηνές παίζοντας κλασική, ακουστική και λαϊκή κιθάρα στον χώρο του έντεχνου, του παραδοσιακού και του λαϊκού-ρεμπέτικου τραγουδιού.


Απαραίτητη η κράτηση.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επιμέλεια προγραμμάτων για παιδιά:

Ολυμπία Τσαγιάννη

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Πτυχιούχος Ανώτερων Θεωρητικών, σπούδασε στην Αθήνα Αρμονία στο Σύγχρονο Ωδείο, Αντίστιξη στο Ωδείο Νίκος Σκαλκώτας , Φούγκα και Ενορχήστρωση στο Ελληνικό Ωδείο με καθηγητή σε όλα τον Νίκο Καριώτη. Ταυτόχρονα παρακολούθησε τον διετή κύκλο σπουδών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας «Μουσική Θεάτρου & Κινηματογράφου» με καθηγητές αντίστοιχα τους συνθέτες Γιώργο Μπουντουβή και Δημήτρη Παπαδημητρίου. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με καθηγητή τον Θανάση Παναγούλη.

Έχει πάρει μέρος σε πολλά σεμινάρια (Διεύθυνσης Χορωδίας με τον Αντώνη Κοντογεωργίου, Ανάλυση μουσικών έργων με τον Νίκο Καριώτη, European Music Portfolio “Maths”Athens 2015, Αρχαίας Ελληνικής Μουσικής με διδάξαντες τον Αντώνη Αντωνόπουλο, τον Μιχάλη Καρακόντη και τον Παναγιώτη Στέφο, Βιωματικό εργαστήριο ενηλίκων « Η μουσική αγαπά τον αυτισμό » του Ιδρύματος Ωνάση με την  Χριστίνα Παναγιωτάκου, παιδαγωγικό εργαστήριο «...ενώ αυτό είναι ένα όργανο του μυαλού» με τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, σεμινάριο αφήγησης με τον Στέλιο Πελασγό, Βιωματικό σεμινάριο «Το δημιουργικό σχολείο- Από τη θεωρία στην πράξη» που διοργανώθηκε από την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Μαγνησίας και τις Εκδόσεις Πατάκη κ.α.) καθώς και παρακολούθησε το 6ο Διεθνές Συνέδριο EduDidactics 2015 στο PIERCE –THE AMERICAN COLLEGE OF GREECE που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα .

Εργάστηκε ,ως καθηγήτρια Μουσικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για πολλά χρόνια σε μεγάλα ιδιωτικά σχολεία της Λάρισας (Σχολή Καραβάνα, Εκπαιδευτήρια Μ.Ν.Ράπτου , Εκπαιδευτήρια Ν.Μπακογιάννη ). Εργαζόμενη στα Εκπαιδευτήρια Ν.Μπακογιάννη για 14 χρόνια πήρε μέρος μουσικά σε πολλές εκδηλώσεις , συναυλίες (συναυλίες των μαθητών του σχολείου μαζί με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως Μανώλης Μητσιάς, Δόμνα Σαμίου κ.α.) και θεατρικές παραστάσεις ( γράφοντας τη μουσική τους αλλά και έχοντας την επιμέλεια τους .Πολλές από αυτές διακρίθηκαν και συμμετείχαν σε μεγάλα σχολικά φεστιβάλ όπως 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικού Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη με τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη ,Αγώνες Τέχνης- Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη με τη « Φόνισσα » του Παπαδιαμάντη κ.α.) Έγραψε μουσική και τραγούδια για τη δραματοποίηση και παρουσίαση παιδικών βιβλίων σημαντικών συγγραφέων που έγιναν στο σχολείο παρουσία αυτών .(Μ.Παπαγιάννη, Β. Ηλιόπουλος, Ε.Πριοβόλου, Αγγ.Βαρελλά, Σ.Ζαραμπούκα, Σ. Μαντουβάλου κ.α. ) Έχει γράψει τη μουσική του τραγουδιού που συνοδεύει την διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Β.Ηλιόπουλου «Που πήγε το Πάσχα» στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Πατάκη.

Επιμελήθηκε και έγραψε τη μουσική παρουσιάσεων βιβλίων μεγάλων εκδοτικών οίκων που διοργανώθηκαν από τα Εκπαιδευτήρια Ν.Μπακογιάννη ( «Για τ’ όνειρο πώς να μιλήσω»και «Το τέλος του γαλάζιου ρόδου» της Ελένης Πριοβόλου εκδ.Καστανιώτης, «Σκοτεινή Ρίζα» της καθηγήτριας Νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ.Λαδογιάννη Γεωργίας από τις Εκδόσεις Παπαζήση κ.α.)

Έγραψε και επιμελήθηκε μουσική για θεατρικές παραστάσεις .( «Εξ επαφής» του Patrick Marber σε σκηνοθεσία Γιάννη Διαμαντόπουλου ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ, «Τις νύχτες που κατεβαίνω στα όνειρα..» της Ελένης Μαρινάκη σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΔΩΝΙΑ στα Χανιά, « Η γελάδα» του Ναζίμ Χικμέτ σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δημητρούλια από το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ κ.α.)

Τα τελευταία χρόνια γράφει (κείμενα και μουσική) και ανεβάζει μουσικοθεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά της μουσικής προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στην οποία διδάσκει , κάνοντας πρωτότυπες συνεργασίες .(«Μα που πήγε η Μουσική;» « Η Φαλτσαδουρία που έγινε Μουσικοχώρα». Οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία της κ. Φωτεινής Καλούδη και τη συμμετοχή του Δημοτικού Κουκλοθίασου Τιριτόμπα).

Τον Απρίλιο του 2017 δημιούργησε και παρουσίασε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ,ένα οπτικοακουστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα γνωριμίας με τα μουσικά όργανα για παιδιά προσχολικής ηλικίας με τίτλο «Μουσικές για μουσικομικρούλιδες…». Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε και σε δημόσια σχολεία της Α’βάθμιας .

Έχει διδάξει στο Εθνικό Ωδείο (παράρτημα Λάρισας), στο Δημοτικό Ωδείο Ν. Ιωνίας Βόλου και από το 1999 εργάζεται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ως θεωρητικός αλλά και ως μουσικοπαιδαγωγός .( Υπεύθυνη Μουσικής Προπαιδείας Δ.Ω.Λ. )

Μέγας χορηγός

Χρυσός χορηγός

Ασημένιος χορηγός


Χορηγοί


Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας που στηρίζουν αυτό το ταξίδι στην τέχνη.

Επιστροφή
στην κορυφή
Διοργανωτής: Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Σύλληψη, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χρήστος Λενούτσος, πιανίστας.

Copyright © Φεστιβάλ Μουσικότροπο - Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with by Readmore Creative